Nissaga de poder

Creació de Josep M. Benet i Jornet dirigida per Esteve Rovira

Primer cartell de Nissaga

L’ argument gira en torn d’ un incest entre Eulàlia i Mateu, del qual en naixerà un fill, Eduard. Però els Montsolís no es poden permetre aquest escàndol, de manera que hauran de guardar el secret i fer creure que Eduard és fill d’ una relació esporàdica entre el propietari, Mateu Montsolís, i la masovera de les terres, Àngels. En definitiva, la temàtica de la sèrie es basa en els enganys, els assassinats, les juguesques, l’ enveja… i les relacions més tèrboles entre els membres d’una poderosa família enmig d’Una atmosfera asfixiant. Fruit d’això, Nissaga de Poder va ser una de les sèries més populars de TV3.

Personatges de Nissaga

Web super-completa de Nissaga

Clickar a la foto per anar a la Web oficial

Keep Reading

NextSense Títol 2

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.