Laberint d’ombres

Dirigida per Xavier Berraondo, Idelfons Duran, Francesc Llobet, Sílvia Quer i Esteve Rovira, i escrita per Josep Maria Benet i Jornet, Enric Gomà i Andreu Martín.

Careta de Laberint d'ombres

La sèrie escenifica la història de dues famílies de classes socials diferents, entrellaçades durant l’últim segle a la ciutat de Sabadell: la família Aymerich, de classe alta, propietària de l’empresa ALA Transports, que encara temps econòmicament difícils per a l’empresa; i la família Pedrós, de classe mitjana-baixa, que lluita per superar la seva situació econòmica precària. Des del primer capítol fins el capítol 336 (emès el 27 de desembre del 1999, en el que els personatges viuen el final del mil·lenni) la sèrie se situa en l’època actual (anys 1998 a 1999) a partir d’aquell capítol (i fins al final), hi ha un salt temporal de set anys, per tant, el temps d’ambientació passa a ser l’any 2007

Careta d’entrada de la sèrie:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=PJNFeW50KrM&w=480&h=390]

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.