Crims

Creada per Jordi Frades, Manel Bonany i Jaume Cabré i dirigida per Jordi Frades

Careta de Crims

Sèrie d’intriga ambientada en una ciutat futurista, humida i opressiva, amb una estètica sofisticada, on una parella de detectius de l’agència “Tor Invetigadors”, Olga i Cesc, investiguen, en cada un dels capítols, un cas criminal. La detectiu Olga Tor, filla del propietari de l’agència, ha tornat a la seva professió -que havia abandonat pel suïcidi de la mare-, per investigar l’estranya mort de la seva germana Cristina, però no pot confiar en ningú, ni en el seu company detectiu Cesc Molner, ni tan sols en el seu propi pare, Gabriel Tor. Mentre resol els casos criminals, anirà aprenent a superar el que realment la traumatitza: la seva història familiar, el seu passat, la seva solitud.

Clickar a la foto per anar a la web oficial

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.