El cor de la ciutat

El cor de la ciutat va ser una telenovel·la produïda i emesa per Televisió de Catalunya, situada al barri de Sant Andreu de Barcelona. L’emissió va iniciar-se l’11 de setembre de 2000 amb un capítol especial a la nit i el seu desenllaç es va emetre el dimecres 23 de desembre del 2009.

La sèrie tenia com a objectiu explicar el dia a dia dels veïns d’un barri de Barcelona. Històries quotidianes identificables en qualsevol indret de la societat catalana.

Veure el primer capítol

Es van emetre nou temporades completes i un desena de tres mesos, superant a la xifra dels 1.900 capítols, el que la converteix en la sèrie més llarga de la història de TVC. També ha estat la més vista, arribant a puntes de 800.000 espectadors (gairebé el 50% de la quota de pantalla a Catalunya) i superant el milió d’espectadors en els seus capítols especials de final de temporada, de major durada que l’habitual, i que van seguits d’una gala anomenada La nit del cor.

Pàgina web oficial del cor de la ciutat

Els interiors són gravats al centre de producció que TVC té a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

Les músiques d’inici, final així com les que ambienten la sèrie són compostes per l’Albert Guinovart.

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.