Canal 3/24

L’objectiu del canal 3/24 és emetre informació en directe i programes informatius d’actualitat. Conjuntament amb TV3, emet els informatius Telenotícies Migdia i Telenotícies Vespre. La fórmula és informatius de mitja hora que inclouen informació meteorològica, esports i trànsit (a primera hora del matí), a més de connexions amb la Borsa de Barcelona. El butlletí informatiu que s’emet a les 20:15 fins a les 20:30 i el de les 00:05 fins a les 00:30 es dedica exclusivament als esports. De les 08:00h fins a les 10:15h pel 3/24 s’emet els programa Els matins de TV3 de Josep Cuní i Helena Garcia Melero.

Logo 3/24

A més de les notícies, es realitzen diàriament entrevistes sobre temes d’actualitat, i s’emeten de nou programes informatius de TVC com ara 30 minuts o Valor afegit. A més, hi ha petits espais monogràfics dedicats a noves tecnologies, el medi ambient, “món” (repàs de l’actualitat internacional), “comarques” (sobre l’actualitat d’arreu del territori català) o cultura.

Des del 5 d’octubre de 2009 s’hi emet una roda informativa en aranès per tot Catalunya, presentada per Ares Riu.

Ha estat el primer canal informatiu de l’estat espanyol en emetre les 24 hores en format 16:9, des del dimarts 2 de febrer del 2010. Des del 10 de gener de 2011 ofereix l’emissió en directe del Telenotícies vespre amb traducció simultània a la llengua de signes catalana.

[slideshow]

Segueix @324cat al Twitter

[twitter-timeline id=578389050601684992 username=R_Ciercoles]

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.