Santa Joana dels escorxadors (Grec)

Dirigida per Àlex Rigola

Foto del cartell de S. Joana dels escorxadors

Estrenada el 25 de juny del 2004 al Teatre Grec

Representada al Teatre Lliure el gener de 2005

Un Brecht jove, idealista, ple de projectes i il·lusions, esperançat en la revolució a través de l’art. Aquest és el Brecht de Santa Joana. Magnífic exemple de la cultura d’entreguerres, aquest és un teatre que ressorgeix ara amb absoluta vigència, en un món que a principis de segle XXI ha agreujat les seves contradiccions.

Veure fitxa artística

Veure fotos

Veure el Dossier de premsa

Traducció salvador oliva i joan de sola llovet / escenografia bibiana puigdefàbregas / il·luminació maria domènech / vestuari m. rafa serra / so ramón ciércoles / coreografia ferran carvajal i àlex rigola / música oriol rossell / vídeo juanjo giménez / preparació física nathalie labiano i keith morino

Intèrprets
nao albet, pere arquillué, aurea márquez, ivan benet, keith morino, joan carreras, alicia pérez, david cuspinera, ana roblas, quim dalmau, eugeni roig, daniela feixas, oriol rossell (dj), nathalie labiano, àngels sànchez, jacob torres

i els equips del teatre lliure

Coproducció teatre lliure, forum grec 2004, salzburger festspiele (young directors project powered by montblanc)

amb la col·laboració de festival temporada alta 2004, teatre bartrina de reus, teatro central de sevilla

One thought on “Santa Joana dels escorxadors (Grec)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.