Marie i Bruce

Dirigida per Carlota Subiròs

Cartell de Marie i Bruce

Estrenada al Teatre Lliure el 26 de gener del 2005

“Cada parella és un món, i a cada món s’hi fa de dia i s’hi fa de nit. Shawn ens convida a compartir vint-i-quatre hores amb Marie i Bruce, una parella en crisi, a punt de separar-se. El desig, la por, el ressentiment, la inquietud, el bon humor i el mal humor. Com sempre en Shawn, allò públic es fa privat i allò privat es fa públic; els petits gestos en les relacions revelen formes d’estar en el món. Un retrat àcid i complex de l’amor i el desamor en un dia xafogós d’estiu a Nova York, París, Londres… o Barcelona.”

Carlota Subirós

Wallace Shawn (Nova York, 1943) és un dels autors ‘secrets’ de la dramatúrgia nordamericana. Més conegut com a actor, ha estat protagonista de dues pel.lícules de culte de Louis Malle, My Dinner with André i Vanya on 42nd street, i és habitual en les pel.lícules de Woody Allen, així com en pel.lícules comercials de Hollywood com ara La princesa promesa. L’últim text teatral de Shawn fins al moment és L’oficiant del dol, que Carlota Subirós ja va posar en escena a l’Espai Lliure el 2003.

“M’agradaria saber com són les vides dels altres en els seus moments més íntims, com són les seves relacions, què senten els uns pels altres, i com se senten ells mateixos quan es queden un estona sols en una habitació, i què senten quan els convidats se n’han anat cap a casa, i quin és el patiment que viuen al bell mig de la nit.”
wallace shawn

Veure la fitxa artística

Veure fotos

Veure video

Veure Dossier de Premsa

 

Escenografia anna alcubierre / vestuari m. rafa serra / il·luminació mingo albir / disseny de so ramon ciércoles / espai sonor i música original jordi collet / realització vídeo i direcció de fotografia joan lópez lloret / operador càmera francesc pla / edició eric de gispert i marc lleixà

Intèrprets mònica lópez (marie) i eduard farelo (bruce)

amb la col·laboració en vídeo de chantal aimée (jean), pere arquillué (fred), andreu benito (ed), rosa boladeras (bettina), joan carreras (antoine), gonzalo cunill (tim), rosa gámiz (enid), lluís homar (bert), pau miró (cambrer), francesc orella (henry), alícia pérez (ilsa), maria ribera (roxanne), xavi ripoll (herb)

i també Anna Alarcon, Eulàlia Àlvarez, Carles Avilés, Alba Ballester, Rosa Maria Bosch, Fàtima Campos, Pau Carrió, Teia Compte, Carles Fernández, Miguel Fernández, Andreu Ferrer, Jordi Fondevila, Helena Font, Bernat Garcia, Teresa Garcia, Manuela Gomez, Alfons Gorina, Killian Guasch, Joan Gutiérrez, Guillermo Krauel, Karen Lucas, Txus Martínez, Carles Matamoros, Dan Mayor, Patricia Mendoza, Cristian Molina, Joan Morillo, Anna Moya, Carlos Murias, Jordi Oriol, Joana Riba, Jordi Rius, Pablo Rosal, Lluís Royo, Sandra Simó, Pau Subirós i Vicky Voltas

Ajudant de direcció ferran dordal

alumne en pràctiques de l’institut del teatre de la diputació de barcelona alícia gorina

Construcció escenografia tero guzmán – la forja del vallès
equip de vídeo: ajudant de càmera nahum cantallops / travelling roberto escudero “txaka” / script violeta kovacsis / elèctrics sílvio martínez i toni alcaide / so xavier carrera i adyo pueyo / maquillatge i perruqueria mariona trias i jose montiel / assistent de figuració víctor muñoz / assistents d’atrezzo clàudia freixas i maría de frutos / assistent de vestuari llúcia bernet

i els equips del teatre lliure

producció teatre lliure

Agraïments: institut del teatre de la diputació de barcelona areatangent josué febles gao idees i projectes raimon mateu jose montiel sílvia andrés iban beltran víctor molina ernesto soto anna roblas clàudia freixas susanna garcia-prieto violeta kovacsis víctor muñoz

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.