Maratò de l’espectacle (1996 al 2008)

Tècnic de so desde l’edició de 1996 fins que va desapareixer al 2008

La Marató de l’Espectacle era una festa de les arts que congregava a més de 150 companyies i artistes que presentaven una mostra curta (màxim 10 minuts) dels seus treballs a programadors, premsa i públic, tot això en dues nits consecutives. El festival era una trobada anual de creadors nacionals i internacionals, una manifestació artística única, un espai d’intercanvi on es reflectien les tendències del moment i el teixit multicultural de la ciutat de Barcelona, ciutat cosmopolita i amb una manifestació artística oberta, plural, festiva i intercultural.

Tràiler de l’última edició:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=y46_jf2xmyw&w=425&h=349]

 

Veure la fitxa artística de l’última edició

Cartells de les edicions que he participat:

[slideshow]

 

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.