Costa Brava

Com que sé que el Josep té previst anar a passar uns dies a la Costa Brava i ademés li encanta l’arròs, he pensat recomanar-li un restaurant molt conegut entre els teatreros:

La Gola del Ter

Et recomanaria una paella de cabra de mar a la terraceta al costat de la piscina, segurament es molt més agradable a l’estiu i més si vas amb les nenes, hi ha molt d’espai obert, engronxadors, la piscina i es pot fer una caminada al costat del riu fins a la platja de la gola

Es molt fàcil arribar, a la carretera de Torroella a Pals, a prop de Torroella hi ha un trencant direcció mar, uns Km més enllà i desprès de passar per arroçals hi ha un primer restaurant a ma dereta i aquest a la seguent corva a ma esquerra

Si vens de Roses i passes per l’Escala no t’oblidis de fer un vermut a la terrassa que hi excavada a les roques

Si vols fer un sopar romàntic o millor encara, una estada en un dels millors paratges de la Costa Brava, hi ha un Hotelet amb molt d’encant, molt cuidat i exclusiu, em sembla que només tenen 12 habitacions que es diu:

Hostal Sa Tuna

La cuina es excepcional i el tracte exquisit ( Jordi es diu l’amo si no recordo malament ) i el lloc Sa Tuna evidenment, per a mi el millor de la Costa Brava, com es natural tot això ho fan pagar, però val la pena. Fan una cuina tipus moderna, arrossos i peix

Per arribar el millor es anar fins a Begur i seguir les indicacions de Sa Tuna

Si t’agafa gana i estàs cap a l’interior pots anar a un poblet que es diu Sant Feliu de Boada, crec que pertany al terme municipal de Palau-Sator, entre Peratallada i Pals, hi ha un restaurant rústic que es diu:

Can Joan

Es menja molt bé i no es gens car comparat amb un altre que està a Regencòs que si que és molt bó però collons:

La Cuina del Teatre

es l’antic teatre reformat.

Per últim per fer un bon àpat de cuina casolana de menú, però impresionant:

Can Quel

està a un poble petit que es diu Foixà, està entre Parlavà i Celrà anant per Rupià, et recomano els cigrons amb cansalada i el flam de xocolata

Apa bon profit


0 thoughts on “Costa Brava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.