Santa Coloma de Queralt

Ahi va ser un dur dia de gravacions, però ens vam fer un homenatge anant a dinar al Colomí.

Façana del restaurant El Colomí

Jo ja el coneixia però no havia pogut gaudir de les Fabes a la Catalana, bonisimes, sense suquillo i amb uns talls de molta qüalitat; de segon em vaig fotre unes galtes al forn, no tinc paraules, la carn molt tendre i gustosa, acompanyada per fruits vermells, prunes, … molt bona la barretja.

Si aneu entre setmana es molt barato, tenen un menú de 13€, de comida casolana catalana, els porrons de vi ( un de blanc i un de negre ), postres i café va inclós. Vam pagar 15€ amb els xupitos i vam sortir super contents, com es pot veure a la foto.

Jordi, David, Eduard, Vado i Joan a la sortida

Si heu d’anar en cap de setmana vigileu per què està molt ple, logicament; es millor reservar, i penseu que no hi ha menú, però val la pena, un menjar de molta qüalitat a un preu més que raonable.

Façana del Restaurant Cal Ton

Si no heu reservat i està ple un altre opció es Cal Ton, està al costat, pujant pel Raval de Jesús a ma dereta,  es molt economic i també es menja bé, però el local no té el caliu del Colomí.

Si no feu migdiada i us agraden els racons de pedra ben cuidats, us podeu apropar al poble de Montoliu de la Segarra, es molt petit, però amb molt d’encant

Apa a disfrutar

2 thoughts on “Santa Coloma de Queralt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.