Copenhaguen al TNC

Ja estem instal·lats a la sala Petita del TNC, i la veritat es que fa patxoca, espero que vingueu a veure-la a partir del 28

La inquietant història que relata el dramaturg anglès Michael Frayn a Copenhague és una història feta al voltant d’una trobada, plena de misteriosos interrogants, entre dos científics que amb les seves investigacions van fer possible la fabricació de la bomba: el danès Niels Bohr, premi Nobel de Física el 1922, i l’alemany Werner Heisenberg, també Nobel de Física deu anys després.
De Michael Frayn dirigida per Ramon Simó
Pere Arquillué
Lluís Marco
Rosa Renom

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=LLE4Kwf7Kq4&w=640&h=390]

Copenhaguen es va estrenar el maig de 1998 al Royal National Theatre de Londres i l’abril de 2000 al Royal Theatre de Nova York, on va ser tot un èxit. L’obra va aconseguir el Premi Molière a Paris, el Critic’s Circle i el Lawrence Oliver de Londres i el Outer Critic’s a Nova York.

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.