Votacions Premis Max

Ja he rebut la confirmació que em permet votar als Premis Max, els tràmits per aconseguir-ho son molt senzills, només heu d’anar a la web http://www.premiosmax.com i a la pestanya Inscripcions trobareu el formulari on line per ser votant, bàsicament us demanen les vostres dades, les dues últimes feines més rellevants, enviar un curriculum i el més sorprenent, especificar a quin àmbit de les arts escèniques pertanys, encara que sembli estrany, pots dir que ets dissenyador d’espais sonors, però mai ha existit un premi per aquesta categoria, a pesar de les cartes que s’han enviat fent constatar aquesta absència i la repetida negació del so com part artística essencial al teatre.

Max al millor Disseny de so 201?

De moment puc votar, el camí serà llarg per aconseguir el reconeixement del so com part important del teatre, no perdrem l’esperança, qui sap si un dia els dissenyadors de so també estarem nominats i un dia encara més llunyà podrem registrar l’autoria dels nostres dissenys amb la mateixa normalitat que la resta de companys integrants d’una obra teatral.

Si esteu interessats a saber qui son els nominats, aquí us deixo una llista en format PDF:

Nominats 2012

o si ho preferiu un link a la web dels premis max:

Listado provisional de candidatos

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.