Zero

Creació d’Albert Boronat i Pep Pla, producció del CAET en coproducció amb Festival Grec 2012
Estrenada a l’Espai Lliure el 12 de juliol de 2012

Tot encaixa amb precisió de rellotgeria: l’escenografia de José Novoa, que apareix primerament quotidiana i propera, i a voltes es transforma en tètrica i esfereïdora. Les magistrals coreografies de Jaume Sangrà, el videoart de Ian Gehlhaar, el meravellós espai sonor que ens transporta a través dels anys, de Ramon Ciércoles. La il·luminació que passa de la celestialitat a l’infern, de Josep Maria Cadafalch. I els magnífics actors, que fan una actuació visceral, reconcentrada, intensa i suprema.

Laura Basañaga (Nuvol.com)

Info de l’obra

L’obra a La Seca

Crítica a Núvol

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.