Els Pets

Tècnic de so (P.A.) de la gira “Bon Dia” per Catalunya, Pais Valencià i Balears

Portada del disc

El 1997 Els Pets enregistren i publiquen el seu setè treball ‘Bondia’ que bat tots els rècords de la carrera discogràfica del grup: es vénen més de 100.000 còpies, s’assolieix el Disc d’Or i es converteixen en l’àlbum no recopilatori més venut del rock en català. Com a conseqüència de tot això Els Pets esdevé el primer grup que reuneix en un mateix any els guardons de Millor Grup, Millor Disc, Millor Cançó (Bon dia) i Millor Concert (Vic) de la revista Enderrock.

L’any 1998, fan un descans només fan concerts per Balears i el País Valencià, també algun a Catalunya com el del Senglar Rock a Prades, que rep el guardó com a millor esdeveniment en directe del 98 per la revista Enderrock.

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.