Els Pets

Tècnic de so (P.A.) de la gira “Bon Dia” per Catalunya, Pais Valencià i Balears

Portada del disc

El 1997 Els Pets enregistren i publiquen el seu setè treball ‘Bondia’ que bat tots els rècords de la carrera discogràfica del grup: es vénen més de 100.000 còpies, s’assolieix el Disc d’Or i es converteixen en l’àlbum no recopilatori més venut del rock en català. Com a conseqüència de tot això Els Pets esdevé el primer grup que reuneix en un mateix any els guardons de Millor Grup, Millor Disc, Millor Cançó (Bon dia) i Millor Concert (Vic) de la revista Enderrock.

L’any 1998, fan un descans només fan concerts per Balears i el País Valencià, també algun a Catalunya com el del Senglar Rock a Prades, que rep el guardó com a millor esdeveniment en directe del 98 per la revista Enderrock.

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.