Estació d’enllaç

Dirigida per: Jordi Frades, Sílvia Quer i Xavier Berraondo

Perxista a 17 capítols del 7 d’octubre de 1997 al 30 de desembre de 1998, es gravava al platò 2 de Televisió de Catalunya

Careta de la sèrie Estació d'enllaç

El vestíbul d’una estació d’enllaç és l’escenari de les relacions entre els personatges que normalment hi treballen: l’amo del bar i la seva família, la propietària d’una botiga de regals i les seves dues filles, el responsable del quiosc, el cap d’estació i la seva dona… Inicialment pensada per ser una sèrie de 13 episodis i amb un format poc habitual (45 minuts), la solidesa dels guions i de les interpretacions van fer d”Estació d’enllaç” un èxit inesperat a TV3, que es va mantenir en la seva emissió setmanal durant cinc anys (140 episodis). Entre els protagonistes s’hi troben actors coneguts com Josep Maria Pou, Mercè Arànega o Ramon Madaula i d’altres que ho van començar a ser a partir d’aquí, com Laia Marull o Fermí Casado. L’equip de guionistes estava format per Jaume Cabré, Antoni Colomer i Jesús Borràs -els mateixos creadors d’una altre sèrie costumista d’èxit, ”La granja”- més l’escriptor Piti Español. ”Estació d’enllaç” va servir, a més, per consolidar la creació de dramàtics a TV3, que ja havia provat la seva eficàcia feia pocs mesos amb l’exitosa estrena de la telenovel·la diària ”Poble Nou”.

 

 

Capítol 99 “Striptease”, el primer en que vaig participar:

Careta d’entrada i resum (veure video)

Relació de capítols que he participat

Fitxa artística de tota la sèrie  de 1994 al 1999, 140 capítols

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.