Pets and pets.com

Dirigida per Sergi Schaaf, consisteix en la història dels propietaris d’una botiga d’animals que decideixen participar en un concurs d’Internet que els obliga a posar la seva vida quotidiana al descobert, instal.lant càmeres web a la botiga.


“www.pets-and-pets.com”, una barreja de comèdia de situació i actuacions musicals, consta de 12 capítols, i al final de cada un s’ofereixen dues finals, el de la televisió i el publicat a Internet, basat en “un gir argumental i en un humor bèstia”.

Emessa pel Canal 33 van actuar grups com Els Pets, Sapo, Aina, Tomeu Penya, Quico el Célio el noi i el Mut de Ferreries, Astrud, The Bonn Scott Band o Antònia Font.

 

Tomeu Penya

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.