En camp contrari

Debat a plató conduït per Pere Escobar. El programa s’inicia amb l’emissió d’un reportatge que recull la relació viscuda entre dos personatges confrontats ideològicament. Els dos protagonistes del reportatge es visiten mútuament en el seu lloc habitual. A partir d’aquest testimoni, gravat amb anterioritat, s’inicia el debat, en el qual participen aquests personatges a més d’altres convidats que tenen alguna relació amb el tema proposat i poden aportar noves idees al diàleg.

Dos joves de religions ben diferents accepten discutir sobre un dels conflictes més greus de la política internacional.

Guió i realització:
Ramon Anglès
Joan Torrents

Producció:
Ruth Casanovas
Toni Galobardes

Imatge:
Enric Sierra

Muntatge:
Marilú Prieto

So:
Ramon Ciércoles
Un musulmà marroquí i un jueu franco-israelià comparteixen les seves cultures i les seves visions del món en uns moments de gravíssima crisi internacional. La guerra a l’Afganistan i el conflicte entre Israel i Palestina els enfronta profundament. Altres circumstàncies, en canvi, els acosten: són joves, es declaren dialogants i viuen en un país estranger, a Barcelona.
La convivència es produeix en dies molt significatius per a les respectives religions: el Ramadà musulmà i el “Shabbat” jueu.

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.