Majoria Absoluta

“Majoria absoluta” és una sèrie original de Joaquim Oristrell protagonitzada per Emma Vilarasau i Jordi Bosch, que explica, en clau d’humor, la història d’una família nombrosa al segle XXI.

La Judith (Emma Vilarasau) i l’Eduard (Jordi Bosch)
Sèrie de ficció en què la Judit, una agent immobiliària, s’enamora de l’Eduard, el nou director d’orquestra del Liceu, vidu i amb sis fills. Abans de conèixer l’Eduard, la Judit és una soltera a qui li agrada ser independent i tenir intimitat, que té relacions esporàdiques amb homes i no es planteja tenir fills. Ell busca una casa a Barcelona per instal·lar-s’hi amb la família, i la Judit l’ajuda com a agent immobiliària que és. En enamorar-se de l’Eduard, ella trenca amb tots els seus esquemes en acceptar anar a viure amb ell i els seus sis fills. Es reprodueixen situacions caòtiques i típiques d’una família tan extensa, en la qual es difícil posar ordre. L’Eduard intenta organitzar la seva família com si fos un exèrcit, però no se’n surt.
Enllaç a la pàgina oficial

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.